Nieuwe update WordPress

Nieuwe update WordPress

Nieuwe update WordPressDe nieuwe update WordPress 4.6 is in Augustus 2016 vrijgegeven. De belangrijkste aanpassingen zijn onder de motorkap gedaan, maar er zijn ook visuele veranderingen.¬† De “achterkant” oogt gelikt. Het werkt sneller.

Het dashboard maakt gebruik van de lettertypen die je al op je apparaat hebt, waardoor het systeem veel sneller laadt en je je bovendien meer thuis voelt op welk apparaat je voor het werken ook maar gebruikt.

Inhoud is makkelijker te herstellen. Terwijl je aan het typen bent bewaart het systeem de inhoud in de browser die je gebruikt. En het herstellen van bewaarde inhoud is nog makkelijker met deze versie van WordPress. Er is nu een controle op gebroken links zodra je een link toevoegt.  Maar achteraf is ook te zien of een link juist is: een rode link is niet goed en zul je moeten wijzigen. Handig!

Het installatie- en  updateproces is weer iets makkelijker geworden: een enkele druk op de knop is voldoende om een plug-in of sjabloon bij te werken of te installeren.

Een groot aantal wijzigingen staan in het Nederlands beschreven op https://nl.wordpress.org/2016/08/16/wordpress-4-6-is-vrijgegeven/

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin