Ordening en Controle door Facebook

Facebook heeft steeds meer invloed op wat jij leest op je tijdlijn:  alle Ordening en Controle van je meldingen en je tijdlijn gebeurt nu door Facebook. De volgorde in de tijdlijn van je nieuwsberichten kun je alsnog wijzigen in “recent” maar bij meldingen zal dat niet lukken. Hier een korte uitleg wat er is gewijzigd:

Je kunt op klikken om jouw meldingen van Facebook weer te geven. Sinds kort is er een verandering in deze weergave van je Facebook meldingen. Facebook geeft je hier een berichtje over:
Ordening en Controle door Facebook

 

 

Meldingen worden hier nu dus door Facebook voor je geordend, Facebook bepaalt nu ook hier wat het belangrijkste voor je is.
NIEUW: recente meldingen die je mogelijk nog niet hebt bekeken. Deze meldingen worden weergegeven op basis van hoe relevant ze volgens Facebook voor jou zijn, dus de meldingen staan niet op volgorde.
OUDER: meldingen die je al hebt bekeken, op de volgorde van wanneer je ze hebt ontvangen. Als je geen recente meldingen hebt, staan al je meldingen vermoedelijk onder Ouder

Je kunt volgorde voor de meldingen niet wijzigen, zoals bij je nieuwsberichten. Je kunt wel van veel gebeurtenissen aangeven of je die weergegeven wilt zien onder je meldingen.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedin